Електротехнички факултет Бања Лука - Званична Интернет презентација
LatinicaEnglish
Мени

Признање


CISCO AКАДЕМИЈА ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКОГ ФАКУЛТЕТА У БАЊОЈ ЛУЦИ ДОБИЛА ПРИЗНАЊЕ ЗА НАЈБОЉУ АКАДЕМИЈУ У РЕГИОНУ, У КАТЕГОРИЈИ CCNP КУРСЕВА.

CISCO академија Електротехничког факултета у Бањој Луци је, кроз деветогодишњи рад, стекла реноме високо професионалне и изузетно квалитетне академије. На регионалној конференцији CISCO инструктора NetAcad Excellence 2012, која је одржана у Сплиту од 18-19. маја 2012. године, наша академија је, од стране компаније CISCO, добила престижно признање: проглашена је за најбољу CISCO академију у регији Централне и Источне Европе, Русије и Заједнице независних држава, и то у категорији највиших и најзахтјевнијих - CCNP курсева. Признање је тим значајније што је добијено у конкуренцији 1818 CISCO академија из 30 земаља наведене регије. Признање најбољим академијама у области појединих категорија курсева се додјељује на основу слиједећих критеријума: пролазност студената, оцјене које студенти дају за начин извођења наставе и свеукупне услове које пружа академија, континуалност курсева на академији итд. CISCO академија Електротехничког факултета у Бањој Луци је, до сада, једина CISCO академија у Босни и Херцеговини која је добила ово признање. 

Посебну заслугу за добијање признања имају инструктори на CCNP курсу: Раде Ђурашиновић, дипл.инж. и Владимир Перишић, дипл.инж. У име CISCO академије Електротехничког факултета, на свечаној церемонији признање је примио, проф. др Славко Марић, руководилац академије. 

Ово признање је још један, додатни мотив и стимуланс да наставимо са едукацијом и организацијом специјалистичких CISCO и других курсева на највишем нивоу квалитета, потпуно посвећени студентима – полазницима академије, те да и даље останемо на стази изузетности. Признање је објективна гаранција за будуће полазнике да су огранизација и квалитет извођења наставе на нашој академији врхунског квалитета, што омогућава трансфер знања полазницима академије на најбољи, најлакши и најефективнији начин.

Вијест о овом, за нас значајном, догађају објавили су и медији: CISCO,  РТРС, Infiniti, M:info (стр. 18). 

Снимак са додјеле признања можете погледати овдје, а прилог РТРС-а овдје.

Вијест на званичном сајту можете погледати овдје, а приложени документ тим поводом овдје.

        
Инструктори и похвале:

У марту 2014. четири наша инструктора су добила признање Expert Level Instructor:
У августу 2013. један наш инструктор је добио признање Advanced Level Instructor:
Такође, сви наши инструктори су похваљени за 5 година учествовања у програму CISCO академије.

Документи
M:Info br.108 1834 kB 29.08.2012.
Netacad info 296 kB 19.09.2012.
Огњен Јолџић - признање 90 kB 21.03.2014.
Раде Ђурашиновић - признање 90 kB 21.03.2014.
Владимир Перишић - признање 89 kB 21.03.2014.
Златко Дејановић - признање 90 kB 21.03.2014.
Слободан Блатњак - признање 94 kB 21.03.2014.

Сва ауторска права задржана ЕТФ БЛ 2004.